Szállodák és hotelek idegenforgalmi cikkei

Debreceni akciós félpanziós szállodák, hotelek

Debrecen Magyarország közkedvelt úticélja mivel annyiféle kikapcsolódási lehetőséget nyújt és számos debreceni wellness szálloda található A wellnesst és a fényűzést kedvelők számára a legideálisabb választás a Hotel Divinus Debrecen ami Debrecen első 5 csillagos szállodája közel a belvároshoz. A szálloda nagy wellness részlegével és különleges wellness szolgáltatásaival csalogatja vendégeit.
Amennyiben inkább a zöld területekre és csendes környékre vágyunk foglaljunk szobát a Hunguest Hotel Nagyerdő szállodában. A gyógy-és termál szálloda a debreceni Nagyerdő szívében helyezkedik el. A szálloda különleges gyógykezelésekkel és masszázsokkal várja vendégeit. A hotel az Aquaticum gyógyfürdő mellett van így a vendégek könnyedén átmehetnek wellnessezni.
Ha egy kissé alacsonyabb árkategóriára vágyunk, válasszuk a Grand Hotel Aranybika Debrecen szállodát. A szálloda számos programot kínál többek közt városnézést Debrecenben, Református Nagytemplom megtekintése, Déri Múzeum: a Munkácsy festmények megtekintése, színház látogatás a Csokonai Színházban. Ha meguntuk a város zaját lovaskocsikázhatunk is a Hortobágyon.
A Hotel Óbester Debrecen a debreceni szállodák közt igazi kuriózum hiszen a világ első huszárszállodája. A hotel különleges berendezéseinek köszönhetően felidézi a régmúlt huszárvilágot. A szálloda Debrecen történelmi belvárosában helyezkedik el így könnyed sétával szinte minden látványosság megközelíthető.
 


(2016-08-31)

✔️ Debreceni**** hotelek listája - Akciós wellness hotelek Debrecenben

-    Vissza    -



Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614
Szabad szoba keresése és árellenőrzés
Booking.com